Deuren
Deuren

Deuren op maat geleverd: geproduceerd volgens Komo-richtlijnen met tot wel 10 jaar garantie

Wij produceren deuren volledig op maat, dit betekent dat we alle mogelijke ontwerpen en stijlen kunnen maken.

Deursoorten

Wij kunnen alle soorten deuren leveren. Bijvoorbeeld een:

Kenmerken

Onze hardhouten deuren worden vervaardigd met zorg en aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor onze deuren gebruiken wij hoofdzakelijk de duurzame houtsoort Meranti met het KOMO keurmerk. Alle deuren worden geproduceerd volgens de KOMO-richtlijnen. Ook worden de deuren standaard voorzien van witte grondlak, RAL 9001.

Wij leveren, indien gewenst, diverse soorten hang- en sluitwerk voor uw deur. Het hang- en sluitwerk wordt standaard geleverd volgens het politiekeurmerk skg**. Tot onze service behoort het kosteloos inmeten van uw deuren.

Wij geven 10 jaar garantie op onze deuren bij regulier onderhoud en 1 jaar op het hang- en sluitwerk.

Binnendeur

Wij kunnen deuren van Weekamp, Albo, Austria en Skantrae leveren en afhangen in uw bestaande kozijnen, of in de door ons gemaakte kozijnen.

 Zelf maken we alle mogelijke standaard deuren van 40mm en 56 mm dik. Speciale opdrachten zoals het namaken van oude deuren behoort ook tot de mogelijk heden.

Multiplex deuren

Sommige deuren worden ook wel gemaakt van 40mm garantie multiplex.

De oppervlakte van deze deuren kunnen wij op allerlei manieren bewerken met behulp van onze machines: horizontale-, verticale-, diagonale groeven, vierkanten, glasopeningen, e.d.

Inbraakwering van deuren is hierbij mogelijk d.m.v. een meerpuntsluiting met verstelbare kommen, veiligheidssloten en veiligheidsdeur beslag.

 

Voordeur

Voordeuren kunnen wij leveren van vrijwel elke fabrikant. Bijvoorbeeld:

We kunnen de voordeur in onze werkplaats afhangen en voorzien van scharnieren, veiligheids deurbeslag, sloten en meerpuntsluitingen. Ook is het is ook mogelijk om een bestaande deur door ons te laten afhangen in het door ons gemaakte kozijn.

We kunnen in onze werkplaats ook voordeuren geheel naar wens maken. Ook alls de profilering gelijk moet zijn aan reeds bestaande deuren.

Verder

Ook kunnen we u van dienst zijn met het maken, bewerken of repareren van kozijnen of ramen.

Website ontwikkeling door Jebede | Sitemap