Reparatie
Reparatie

Reparatie en houtrot: kozijnen reparatie, deuren reparatie en ramen reparatie

Kozijn of deur zelf repareren

Het is mogelijk om een kozijn of deur zelf te repareren. Hiertoe dient het kozijn of de deur niet te erg verrot te zijn. Zorg dat het hout bij de rotte plek met een eventuele marge eromheen verwijderd wordt. Zaag vervolgens een stuk hout op maat zodat het erin past. Deze delen dienen vervolgens ingesmeerd te worden met onverdikte expoxyhars en op elkaar gezet te worden.

De bovengenoemde methode is een methode die mogelijk is, maar is een tijd rovende en kostbare klus. Vaak is het makkelijker en niet eens zoveel duurder om het aan een professional over te laten. Uiteraard kunnen wij u met deze reparaties van dienst zijn

Houtrot voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om houtrot te voorkomen adviseren wij u daarom ook om uw deur of kozijn regelmatig te laten onderhouden. Ook dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar ook bij onderhoud geldt vaak dat het gemakkelijker is om het uit te besteden.

Laten repareren: kozijn of deur met houtrot

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat uw raam gerepareerd moet worden, helpen wij u graag met al uw reparaties voor kozijn of deur. Daartoe bepalen wij eerst de staat van het kozijn of de deur. Dit is belangrijk om te zien of het loont om een reparatie uit te voeren. Uiteraard is het mogelijk om dit door ons te laten beoordelen. Indien het mogellijk is zullen wij de reparatie voor u uitvoeren en de schade of rot uit uw raam of deur verwijderen. Ook voor alle andere reparaties zijn wij u graag van dienst.


Website ontwikkeling door Jebede | Sitemap