Review Schrijven

S. Bouniss
28-06-2018
Beste Mannen, Ik wilde jullie nog bedanken betreft professionele werkzaamheden die jullie bij “Mijn Kinderopvang” hebben geleverd. Nieuwe opmaat gemaakte kozijn/ramen en geplaatst. Alles was tot in de puntjes goed geleverd en monteerd, nogmaals bedankt petje af. Met vriendelijke groet, S. Bouniss Mijn Kinderopvang
Rob
15-05-2018
Ik heb bij de Jong een hek besteld voor mijn balkon. Dit werd keurig op tijd uitgeleverd in de grondverf . Het in elkaar zetten is zeker goed te doen en zeker voor iemand die een beetje handig is. Mijn tip is wel om met roestvrijstalen schroeven te werken. Even voorboden voorkomt splijten van het hout. Zal zeker als ik nog een hek nodig heb hier bestellen.
Daniëlle
21-06-2017
Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe kozijn. Echt een prima service! Plaatsing ging snel en heel netjes! Dank jullie wel!
Sjaak Bauman
23-05-2017
Ik heb een eigen ontwerp opgestuurd en kreeg snel een redelijke offerte. Toen ik de opdracht had gegeven werd er nog een vraag gesteld voor de duidelijkheid. Fred de Jong begreep mijn antwoord en stelde me gerust dat het allemaal in goede verhoudingen zou worden gemaakt. Het resultaat is beter dan verwacht.
Michel de Ru
31-03-2017
Zeer tevreden! Zou direct weer bestellen bij De Jong. In alle stappen een prima resultaat geleverd: 1. Direct bij de intake, goed de mogelijkheden aangegeven en ook tips 2. Het kozijn zelf en de deur zijn van topkwaliteit en zeer netjes afgewerkt. 3. Bij het plaatsen, erg netjes gewerkt en ook alles netjes opgeruimd.
R.Fronik
29-12-2016
Zeer tevreden met de kozijnen. Zeker net werk geleverd en alles volgens afspraak!
K. Hofstra
06-07-2016
Ik schrijf niet gauw een recensie, maar na het in elkaar zetten van het bestelde hekwerk voor mijn dakterras kan ik het toch niet laten! Bij deze heren bedankt, het was snel geleverd en eenvoudig in elkaar te zetten. Groet Kees.
Fam. Zantingh
22-09-2015
Nieuw kozijn laten plaatsen. Prima verlopen. Verder zijn wij tevreden over de nette manier van werken.


Review schrijven

Website ontwikkeling door Jebede | Sitemap