Review Schrijven

Edwin Allon
24-04-2015
Prima service. Keurig kozijn. Geen enkele opmerking over de kwaliteit. Prettig in de omgang en alles conform afspraak. Het volgende kozijn zal zeker van Gebr. De Jong zijn!
Jeroen Blase
23-04-2015
Gebr. de Jong; maatwerk, vakmanschap, duidelijke offertes, netjes werken en geen bla,bla, kortom een aanrader!
Joce - Amsterdam
01-04-2015
I too found de Gebroeders Jong following a search on the internet having been initially impressed by their website. Following a phone call, a visit was promptly made to my property and I immediately received an 'offerte' for the replacement of both my garden-facing balconies on the ground and first floor. The materials with which they work is of the best quality as is their workmanship and the speed and accuracy with which they work. The final product is not only extremely well done but also aesthetically pleasing. I would highly recommend De Gebroeders Jong.
Bob en Martien, Amsterdam
25-03-2015
Via internet hebben wij dit bedrijf gevonden en op basis van de recensies geselecteerd om bij ons alle raamkozijnen en glas te vervangen + een deur op maat te laten maken. Alles is in een zeer korte tijd geregeld en het zit er keurig in. We zouden bij een volgende klus ze zo weer bellen.
Ingrid en Arno, Almere
28-11-2014
Pasgeleden is bij ons een maatwerk kast opgeleverd door Gebr. de Jong. Na binnenkozijnen en openslaande tuindeuren was dit de derde keer dat wij gebruik maakten van hun diensten; Wederom top! Gebr. de Jong; maatwerk, vakmanschap, duidelijke offertes, netjes werken en geen bla,bla, kortom een aanrader!
Bas
14-11-2014
Na een lange tocht door offerte land ben ik bij de Jong Houtbewerking uitgekomen. Je weet het altijd pas achteraf echt,maar ik ben echt blij dat we voor de Jong hebben gekozen.Deze 2 broers hadden een zeer goede offerte, zijn zeer prettig in de omgang, werken professioneel, en verbeteren je idee tot het beste resultaat. Ze hebben bij mijn woning op de begane grond aan de achterzijde het grootte vaste raam vervangen voor 2 openslaande deuren en waar de deur zat een groot vast raam gezet. Ik ben zeer tevreden van a tot z. Ik kan en zal iedereen de Jong aanbevelen!
Laurens Martin
27-10-2014
Vervangen van een aantal kozijnen en boeidelen. Ze kwamen tijdens sloopwerkzaamheden nog wat extra houtrot tegen en is allemaal keurig opgelost. Vakwerk met inzicht! Afwerking is nu zelfs beter dan de originele bouwconstuctie. Plezierig in de omgang en heel netjes gewerkt. Gaat aanbeveling worden bij buren en bekenden.
Ed Kommers
19-12-2013
De gebroeders de Jong combineren gedegen vakmanschap tegen zeer concurrerende offertes. Denken met u mee en adviseren gedegen. Na de levering en montage van 4 nieuwe tuindeuren de zorgvuldige en nette wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd heb ik de gebroeders wederom een offerte laten maken voor een vervolg opdracht. Ook hier was de offerte zeer concurrerend t.o.v. van offertes die reeds in mijn bezit waren. Heb hen dan ook graag de vervolg opdracht gegund welke wederom op zeer correcte wijze en tot volle tevredenheid is uitgevoerd. Ook afspraken worden nauwgezet nagekomen. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.Review schrijven

Website ontwikkeling door Jebede | Sitemap